Ummm, tan finet com queda i ben fresquet de la nevera, ja no hi ha excusa per fer tard a la piscina!!!.
Els relleus els podeu presentar com ens ha presentat la Rosa amb culleretes, o bé per menjar amb torradetes.
1 kg de palets de cranc (reservem uns 5 palets per la decoració)
1 pot de llet evaporada (o bé 200 ml de nata líquida)
4 ous
1 pot de pebrots del piquillo
2 cullerades de salsa de tomàquet
2 llaunes petites de tonyina al natural
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallem els palets de mar en trossets i els triturem amb la llet.
Triturem els pebrots escorreguts amb la tonyina.
Batem els ous per incorporar-los als palets amb la llet, afegim el tomàquet, i la barreja dels pebrots i la tonyina.
Ho salpebrem al gust.
Enmotllem, i ho enfornem al bany maria, a uns 180º uns 45 minuts (controlem que cualli).
Ho guarnim amb els palets de mar reservats i que trinxarem per repartir per sobre dels pastissos.
Podem afegir-hi galetetes saladetes amb forma de peixets, i amb estrelles de mar de pa torrat (ens ajudem d'un talla pastes amb forma d'estrella).
Secrets:
Ho podem cuinar al microones en uns 12 minuts a màxima potència.
Podem acompanyar-lo amb salsa maionesa, o bé amb vinagreta: 4 cullerades de salsa de tomàquet natural, 1 culleradeta de mostassa, une sfulees d'alfàbrega trinxada, oli d'oliva, vinagre i sal.
Es conserva un cinc dies a la nevera tancats hermèticament.
Els relleus els podeu presentar com ens ha presentat la Rosa amb culleretes, o bé per menjar amb torradetes.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke