dissabte, 1 de setembre del 2012

VISITANDINES AMB GERDS

Pin It Ahora!
Una recepte del segle XVII de la congregació de les visitandines (Alta Savoia-França-), una barreja entre madalenes i financiers ...


Ingredients:
80 gr d'ametlles molgudes
175 gr de sucre
80 gr farina
4 clares d'ou
150 gr de mantega fosa
200 gr de gerds (podeu substituir-la per altres fruits vermells)

Preparació:
Barregem la farina d'ametlles, el sucre, la farina, fins que quedi ben lligat.
Afegim les clares d'ou muntades a punt de neu i després la mantega.
Ho posem en motlles (nosaltre hem fet servir els de madelaines). i a afegim uns 3 gerds per peça.
Ho enfornem a 180ºC entre 15-20 minuts.

Secrets:
Substituir les ametlles, per avellanes.
Enmotllar-ho com a pastís i tots els gerds de cobertura, amb làmines d'ametlles per sobre.

No en deixaran ni una ...!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke