diumenge, 16 de desembre del 2012

GALETES DE MANTEGA

Pin It Ahora!
GALETES “COOKIES” DECORACIÓ PER L’ARBRE DE NADAL


Ingredients: 
650 gr de farina
250 gr de mantega
1 ou
250 gr de sucre llustre
1 raig de llet (4 cullerades)
ratlladura de cítrics)

Preparació:
Pomem la mantega fins aconseguir una textura crema
Afegim el sucre llustre
Afegim l’ou i la llet, i la ratlladura de cítrics
Afegim la farina
Aconseguim una massa homogènia, envolcallar amb paper film i deixem reposar 1 hora  a la nevera
Treballem amb l’ajuda d’un corró de cuina el gruix que desitjem i les tallem amb les formes que volguem.
Couem a 175ºC al forn preescalfat, les deixem reposar i les decorem al gust amb fondant.



Secret:
També es pot substituir per la glaça real que podem tenyir amb colorant alimentici.
Recepta proporcionada per David García del Restaurant To[+].
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke